Det er vi – Jitka og Martin.

Vi er en familie som driver en lite oppdrett av eurasier. Vi bor  i Vestby kommune ( Akershus fylke ) .Vi fikk vår første eurasier Yndy av Nixenspitze  i 2012. Han er en trygg, rolig og snill eurasier med en veldig god mentalitet. Vi reiste en del på utstillinger med Yndy og han er nå Internasjonalt ,Norsk, Svensk og Tsjekkisk champion.Yndy har også tre kull i Norge.

Vår interesse for denne herlige rasen var bare større og større og det tok ikke lang tid før vi hadde skaffet en eurasier til, ei tispe fra Belgia som heter Olympia og etter det kom også enda en vakker hanhund til vår familien som heter Ben og er fra Slovenia.

Disse tre herlige hunder lever i en harmonisk flokk sammen.

Våre hunder bor sammen med oss i huset som fullverdige familiemedlemmer. Vi driver ganske aktivt med utstilling. Vi er glad i å være ute i skogen og på fjellet med hundene våre.

Vår mål med avl er å avle rasetypiske hunder med god gemytt og god helse. Valpene vil vokse opp i huset vårt med oss og våre hunder til de er leveringsklare.

Vi krever som oppdretter fra våre valpekjøpere at valpen blir HD og AD røntget  og patella sjekket ca. 16 måneder gammel. Det er veldig viktig for vår oppdrett å vite helseresultater på vår avl.

Vi følger Norsk Eurasier klubb sine retningslinjer for avl og NKK sine etiske retningslinjer for avl.

Del denne siden